Friday, December 27, 2013

huk..huk..huk..

Posted by fa10_munyra at 10:15 AM
assalamualaikum bloggers sume..wah..lamenya tak jenguk blog ni..kesian blog ni..baru sekarang nak update balik..huhu..ukeh..memandangkan dah lama tak update blog ni..aku nak cerita pasal aku pagi ke rumah sewa cousin aku haritu..actually angah my beloved cousin dia ada duk kat kg dah 3 minggu dah..so cousin2 aku yang kat ipoh ni ajak la kami ke rumah mereka and merancang nak ke lost world tambun pada hari sabtu..tapi hari khamis kami dah pakat2 dah nak tidur umha cousin kat ipoh ni..setibanya di rumah dorang..sampai dalam pukul 5 macam tu kot..so tunggu la cik nab kita ni balik rumah then, tetiba je decide untuk tgk wayang midnight gitu..huhu..so siap2 lepas maghrib tu terus ke aeon ipoh..huhu..dah sampai sane nak decide tgk wayang tu..tak tau nak pilih mane actually..mula2 nak tgk cita walking with dinasour..tapi cik nab cakap mcm tak ada org je dlm cite ni..so kitorg decide tgk the hobbit..=)..siap ambik 3D..ni first time tgk 3D ni..huhu..ha ni spek 3D..actually kitor tak tau kena pulang atau tak spek ni..=)
ni sempat lagi posing dgn spek tuh..=)
hoho..best tau tgk cite hobbit..tak tido pon kat wayang..yela..rugi kan bayar mahal2 patu tido pulak kan..tak boleh2..huhu.. ok lah..cukup pasal tgk wayang..now lost world tambun pulak..ok..firstly kitorg malam tu balik dalam pukul 2 lebih kot samapai rumah..so mmg mengantuk sngt2..so terus tido..plan besoknye nak bangun awal sbb takut ramai org..so mmg set jam nak bangun awal sbb nak masak al maklum la kat dalam tu kan makanan mahal..kena la save budget..huhu..so set alarm siap2 ni..tapi..boleh pulak suma bangun lambat..huhu..yela lepas subuh terus tido balik sbb ngantuk lg..huhu..sedar2 balik dalam 10 pagi rasanya..so terus siap2 mandi n masak then terus ke lost world dalam pukul 11 lebih tak silap..nasib la lost world tambun tu dkt dgn rumah cousin ni..=).. dekat lost world pulak tiket dah naik harganya rm 48..hurm..lari budget tau..huhu..tapi tak pe la excited pnye pasal tak kesah dah harga tu..so masuk je dalam tu..ktorg tak mandi lg..ktorg jalan2 dulu..pg yang bkn wet pnye..pg main yg swing, pirate shop n roller coaster..then baru g mandi..tp time mandi ni a little bit disappointed..sbb nya tak dapat nak naik slider..suma slider pulak tu..sbb ktorg pkai seluar track..kena pkai swimming suit..mmg tak la kan..huhu..tu je yang buat ktorg sedih tu..hurm tak pe la..next time nak g sunway lagoon pulak la..angah ckp lg best n gempak..ukeh sunway lagoon mu tunggu aku datang..=) ni gambar posing waktu balik..

0 comments:

Post a Comment

 

...FatIn MunIraH... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei