Thursday, November 25, 2010

agagagaga..

Posted by fa10_munyra at 9:41 PM 0 comments
huh[kan dah mengeluh tu]..aku rasa macam diri aku ini memang tidak layak untuk bercinta la..asal aku minat dekat someone je..mesti sudah berpunya..mesti die minat dengan orang lain..nasib2..haha..maybe aku nie bukan taste dorang kot..takpa2..try again..haha..huhu..tidak apa la...aku hope sngt, aku akn ketemu dengan someone yang sayang aku dan aku pon sayang dekat die suatu masa nanti..insyaAllah..=)
macam citacinderella story pon tak pa jugak kan..happy ending..dah la hero die handsome..haha..

alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5543732367427445570" />



seperti princess diaries kew..tak cantik jadi cantik kew kn..huhu



huhu..tapi itu sume impian jew tidak akan jadi kenyataan pon..huhu..
papepon ashraf muslim tetap di hati..huhu..




huhu..sudah angau sama ahsraf muslim lak..huhu..
k r..saja jew nak wat dramatik ckit..bwink lak..huhu..
k r..nanti kite cite lagi ye..=)
papai..
 

...FatIn MunIraH... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei